Javascript is required to view this map.

Golfdestination Stockholm

Golfbanor i och nära Stockholm, vissa vackert belägna i svensk skärgårdsmiljö och andra placerade endast en kort bit från Stockholms stadskärna. Alla golfbanor håller alla hög kvalitet oavsett om man väljer en mindre golfanläggning eller en av de banor som har stått värd för Europatouren. De är välskötta, har god tillgänglighet och hög servicenivå.

Varierad skogs-, park- och seasidebana vackert belägen vid Ullnasjön. Stor driving range med övningsområde samt korthålsbana på 6 hål. Shop, restaurang och golfhotell.

Brollsta ligger i Brottby, Vallentuna kommun, ca 30 min från Stockholm city. Banan öppnade 1 juli 2001. Högkvalitativ bana, med sanduppbyggda fairways (först i Sverige) och en hög ban-budget med singelklippta greener

Tekniskt utmanande skogs och parkbana i lätt kuperad natur. Banan är belägen invid Blista fjärden på Södertörn i Stockholm.

Skogs- och parkbana med amerikanskinspirerade greenområden. Banans design bygger på bra greenområden byggda enligt USGA-metoden som singelklipps dagligen. Röd och gul tee är relativt korta och lättspelade medan svart spelas med europatourlängd.

Kallfors GK är en anläggning med två utmanande banor. Många hål bjuder på högt belägna tees och greener som lockar fram alla klubbor ur bagen.

36 förstklassiga golfhål där Kings är en mästerskapsbana och Queens en något snällare men mycket utmanade bana. Stått som värd för Scandinavian Masters 1998, 2000, 2002 och 2005. Senior Tour 2003 samt SAS Masters Tour 2008.

Kyssinge Golf har en bana som är utmanande för alla golfare. 27 hål med toppkvalité i omväxlande natur och med mycket bra träningsmöjligheter.

En komplett anläggning med 27 hål och en 9 hålsbana (Par 29, slopad och hcp-grundande). Stora övningsområden och hotell på banan.

I ett vackert omväxlande kulturlandskap just vid Mälaren ligger Salems två golfbanor.

Båda banorna har blandade hål av park- och skogskaraktär. Salemsbanan (18-hål) är ganska lång och har många hinder och är en riktig utmaning för såväl nybörjare som mer etablerade golfare.

Smådalarö Gårds niohålsbana är byggd på de skärgårdsängar som varit odlade sedan tidigt 1700-tal. Den är designad av Bengt Lorichs och invigdes 2001.

Ullna GC har ända sedan invigningen för 25 år sedan hamnat högt upp i rankingen över landets bästa banor. Läget, alldeles vid Ullna-sjön mindre än en halvtimmes bilresa från Stockholms City är mycket vackert.

Österhaninge GK ligger en drive från Österhaninge kyrka och 1 km från nya motorvägen mot Nynäshamn dvs 15 min från Globen.

Österåkers Golf har två 18-hålsbanor samt en 9-håls pay and play med samma höga kvalitet. Klubben har varit värd för European Challenge Tour och vid tre tillfällen varit värd för Compaq Open på damernas European Tour.